ESPECTACLES

particulars

La millor manera de celebrar un aniversari, comunió, casament o qualsevol ocasió especial és posant-t’hi màgia. Un espectacle adaptat a les necessitats del client, assegurant un show participatiu i amb humor, on segur que els convidats s’emportaran un record màgic.  

Festes majors i teatres

Les festes majors i els teatres sempre han tingut una essència màgica, per això no hi pot faltar un espectacle de màgia. Un espectacle familiar de gran format, on petits i grans no només gaudiran d’una estona plena de riures, música i màgia, sinó que també podran participar en el show.

Fires i esdeveniments

Vols captar l’atenció i no saps com fer-ho? Amb elements màgics no només ho aconseguiràs, sinó que amb la comunicació transmesa pel Mag Rovi, faràs un màrqueting inigualable.   

empreses i entitats

El Mag Rovi posa màgia i dosis d’humor a les celebracions d’empresa i entitats. Un entreteniment màgic que de ben segur faran una vetllada inoblidable per a tots els membres de l’equip.    

escoles i tallers

Quina millor manera d’amenitzar una festa de l’escola (Castanyada, Nadal, Fi de curs…) que posar-hi una mica de màgia? Espectacles per a totes les edats, on l’AMPA, AFA i escoles podran disposar d’un show adaptat a les necessitats de la festa.

A part de portar la il·lusió als nens i nenes, quina millor manera que ho pugin fer amb les seves mans? Amb els tallers del Mag Rovi els més petits aprendran no només a fer trucs de màgia, sinó també a crear-los.

  

màgia cocktail/restaurants

Màgia close-up (de proximitat) on és el mag qui va per les taules a fer màgia a un pam del nas dels espectadors. Una bona forma d’amenitzar un bon àpat i/o mentre es pren una copa.

  

presentador i gales

Et falta un presentador per a una entrega de premis, per un concurs literari, per una Festa Major…? No busquis més. El Mag Rovi aportarà riures i un ritme màgic a qualsevol ocasió.

Números de màgia creats pera a gales màgiques i per a diferents espectacles de varietats.

  

màgia virtual

Un show virtual que gaudiràs des de casa a través de la pantalla. Un espectacle adaptat a la situació sanitària actual, però sense perdre l’essència màgica ni la il·lusió.