QUI ÉS EN MAG ROVI?

Mag Rovi és en Roger Vila. Porta més de 10 anys voltant per tot Catalunya mostrant la seva màgia amb una bona dosi d’humor i un ritme musical únic. Es va iniciar amb la màgia de saló per a festes i casals d’estiu, i ha anat progressant fins a arribar als teatres i festes majors. Al llarg de la seva trajectòria ha anat creant el seu propi estil, adaptant-lo a les diferents temàtiques d’espectacle: màgia de saló i escena, màgia de proximitat (close-up), actuacions en fires i empreses, i presentador d’esdeveniments.

Té una personalitat de caracterització i d’animació genuïna, fent una festa per allà on passa. Es podria dir que és un mag polivalent, ja que també fa representacions teatrals, de rei carnestoltes, passatges del terror, animador, i molt més.

Porta la il·lusió i màgia solidària arreu, actuant en diverses gales, espectacles i projectes benèfics, com per exemple: La Marató de TV3, Solidarimàgia – Memorial Li-Chang, entre altres.  El Mag Rovi treballa amb il·lusió i passió per a seguir millorant i poder continuar portant la seva màgia i somriures arreu del territori.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s